O NAMA

"DRINA" je radnja koja se bavi isključivo jednom oblašću u građevinarstvu, a to su hidroizolaterski radovi - hidroizolacije. Firma "DRINA" osnovana je davne 1995 god. nakon 30 godina profesionalnog rada i prakse u beogradskoj firmi "Izolacija".

Pored radova vezanih za izvođenje i ugradnju hidroizolacija posedujemo i alpinistički obučeno osoblje koje možemo iznajmiti ukoliko su Vaši zahtevi van oblasti hidroizolacije.

Za sve vreme postojanja iste nije zabeležen slučaj reklamacije na objektima gde smo učestvovali kao izvođači ili podizvođači što nas i čini jednim od uspešnijih među firmama koje se bave ovom vrstom radova u građevinarstvu. Stručan tim školovanih i obučenih ljudi garantuju kvalitet prilikom izvođenja hidroizolaterskih radova.

Od 2011. godine "DRINA" je proširila svoju delatnost i na trgovinu, gde u saradnji sa Švajcarskom kompanijom "SIKA" otvorila maloprodajni objekat- specijalizovanu prodavnicu gde se mogu nabaviti svi "Sika" proizvodi. 2016.godine dolazi do izuzetne saradnje sa italijanskom kompanijom "MAPEI" gde otvaramo novi prodajni objekat u kojim se prodaju isključivo njihovi proizvodi i za koje obezbeđujemo kompletnu ugradnju kao ovlašćeni i licencirani izvođači radova "MAPEI" proizvoda.

"DRINA" je posvećena pružanju tehničke podrške svojim klijentima i teži kvalitetu po najstrožijim evropskim propisima.

O nama

"DRINA" je radnja koja se bavi isključivo jednom oblašću u građevinarstvu, a to su hidroizolaterski radovi - hidroizolacije. Firma “DRINA” osnovana je davne 1995 god. nakon 30 godina profesionalnog rada i prakse u beogradskoj firmi "Izolacija".

Pored radova vezanih za izvođenje i ugradnju hidroizolacija posedujemo i alpinistički obučeno osoblje koje možemo iznajmiti ukoliko su Vaši zahtevi van oblasti hidroizolacije.

Opširnije »

Kontakt

11000 Beograd
Pive Karamatijevića 5
E-mail: info@hidroizolacije.rs

Prodajna mesta:
Vojislava Ilića 141i
tel: +381(11) 3980-311
tel: +381(64) 8999-465